Curs de instruire în domeniul Conservării Arhitecturale

Patrimoniul Republicii Moldova este unul destul de diversificat și merită de a fi păstrat și protejat. În acest sens, Proiectul Twinning „Suport pentru promovarea patrimoniului cultural, prin păstrarea și protecția acestuia”  vine cu un suport practico – informațional pentru specialiștii din domeniile relaționate arhitecturii, și anume un curs de instruire dedicat formării capacităților profesionale. 

Participanții vor avea posibilitatea de a acumula cunoştinţe teoretice și practice de nivel național și internațional pe subiecte specifice,  într-un timp restrâns. Ținînd cont că patrimoniul reprezintă o resursă limitată, păstrarea și protecția acestuia capătă valori sporite în contextul actualului ritm de viață. Întrebările „Ce ?”, „Cum ?”, „În ce măsură să intervenim în arhitectura existentă?” rămîn la fel de pertinente precum rolul central al instrumentelor de cunoaștere și tehnicile moderne de conservare a cadrului istoric construit.

Vă vom fi foarte recunoscători dacă ați avea amabilitatea să contribuiți la promovarea respectivului eveniment în rîndul persoanelor target-ate, astfel încît să sporim vizibilitatea cursului și să sensibilizăm opinia publică asupra necesității replicării unor astfel de training-uri.

Împreună putem schimba lucrurile!

Eveniment Facebook

Nota bene! Termenul limită pentru aplicare – 31 August 2018.

Cursul este absolut gratuit pentru participanții care vor fi selectați în baza unui concurs.

Pentru detalii, vă rugăm să foiletați broșura anexată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mergi în sus